Snart drar vi igång - 13/6

Se till att ni är med på resan in till nosens magiska värld

 • 00 Dagar
 • 00 Timmar
 • 00 Minuter
 • 00 Sekund

Vad säger andra som har gått kursen?

Omdömmen

“Jag och min hund Freja har gått två kurser i nosework hos Anahita och planerar att gå den tredje så snart som möjligt. I dagens samhälle när vi ställer så många krav på våra hundar känns det fint att låta henne få göra något som är helt naturligt för henne och hon älskar det verkligen. Det är en fröjd att se med vilken entusiasm hon tar sig an uppgiften, hur stolt hon blir när hon hittar gömman och hur hennes självförtroende växer för varje gång. Extra plus för att det är så enkelt att variera och träna i vardagen och att det går att anpassa till precis alla hundar. Vi är helt fast och rekommenderar alla våra vänner med hund att gå kurs hos Karma hundcenter.”

Josenfina med Freja

“Är du nyfiken på nosework? Känner du att tiden inte riktigt räcker till? Vill du ha roligt med din hund? Då får ni inte missa denna kurs! Jag och Simba deltog förra sommaren och gud vad roligt vi hade. Det bästa med nosework är att du kan träna var som helst och när som helst. Att även ha en sån underbar hundtränare som Anahita som peppar en, ger feedback och verkligen brinner för det hon gör känns helt fantastiskt! Är även roligt att kunna följa andra deltagare och kunna hjälpa och peppa varandra under tidens gång. Det bästa av allt är ändå att se hur roligt Simba tycker att detta är!”

Nathalie med Simba

“Ni kanske undrar varför vi rekommenderar just Nosework. Här får ni 4 korta punkter på det. 1. Mina hundar lärde sig att utmana sig själva... 2. Min ivriga tik lärde sig att koncentration lönar sig så att man inte missar gömmorna. 3. Min reaktiva hane lärde sig genom nosework att behålla sitt lugn men det stärkte även hans självförtroende enormt. 4. Genom nosework byggde vi och förstärkte våran relation med hundarna samt förbättrade kommunikationen mellan oss.”

Agnieszka med Dixie & Sparrow

Vill du aktivera din hund på ett roligt och meningsfullt sätt? Då är min onlinekurs i nosework perfekt för er!

Nosework är en aktivitet där hunden använder sin fantastiska luktsinne för att söka efter gömda dofter. Genom att delta i kursen kommer din hund att träna sin hjärna, stärka bandet med dig och ha otroligt roligt samtidigt. Anmäl er redan idag och börja utforska världen genom din hunds nos!

Kursens innehåll

Dessa kapitel ingår i kursen

  1. Välkommen till kursen

  2. How to use this course - en kort guidad tur på engelska

  3. Möt Bosse, kursens demohund

  4. Det du behöver - inköpslista att laddan ner

  1. Historia

  2. Nosework som aktivering

  3. Nosework på tävling

  4. Doftprov

  5. Fördelarna med Nosework

   GRATIS DEMO
  6. Varför inte bara godissök?

   GRATIS DEMO
  7. Quizz om historia & bakgrund

   GRATIS DEMO
  1. Målet med denna modul

  2. Hur man förbereder doften

  3. Doftinlärning

  4. Att tänka på inför träningen

  5. Motivationssök - godissök

  6. Befästa doften med Rons metod

  7. Befästa doften - Smeller

  8. Rumssök med magnetbehållare

  9. Träningsplan - Checklista över modulens övningar

  1. Målet med denna modul

  2. Startrutin

  3. Kommando för start av sök

  4. Koppelhantering

  5. Variation av gömman

  6. Läsa av hunden - början på markering

  7. Behållarsök med stängd lock

  8. Rumsök med magnetbehållare

  1. Målet med denna modul

  2. Avancera söken

  3. Markering?

  4. Gömman på väggen

  5. Svåråtkomliga och dolda gömmor

  1. Utomhussök

Kursinformation

 • 490,00 kr
 • 36 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll

Är du redo att börja din resa in i nosen magiska värld?

Ta chansen att stärka din hunds självförtroende, fördjupa er relation och ha roligt tillsammans. Låt mig visa er vägen till spännande äventyr och stunder av glädje! För endast 490kr

Vanliga frågor

 • Jag har så ont om tid, är det här rätt för oss?

  Nosework är inte tidskrävande och man kan komma igång på bara 5-10min några gånger i veckan. Har man intresse och vill träna ännu mer är det bara bra men inget krav för att hunden ska lära sig.

 • Vad händer om jag inte hinner gå igenom materialet i tid?

  Det här är en självstudiekurs. Jag släpper en modul i veckan i 6 veckor men det finns inga krav på att du ska hålla den takten. Du har tillgång till materialet även efter dessa veckor. Du kan ta det i din takt och träna när det passar dig.

 • Tänk om min hund inte tycker det är kul?

  Oftast är det för att träningen har varit för svårt. Under denna kurs får du kontinuerligt tips och råd kring hur du ska tackla olika hinder och problem ni stöter på. Du kan även välja att lägga till personlig feedback för att få indivdanpassad stöd.

 • Har jag ångerrätt?

  Man har alltid 2veckors ångerrätt när man köper en kurs online. Men har man påbörjat kursen är denna ångerrätt förbrukad. När ni köper denna kurs får ni tillgång till material direkt vilket innebär att ångerrätten är förbrukad. Kika även på allmänna villkor för köp.

 • Vad gör jag om jag behöver hjälp eller har frågor?

  Du är alltid välkommen att kontakta mig för stöd och guidning. Det finns även ett tillägg där du redan vid köp kan välja till personlig feedback. Då kommer du under inte bara 6 veckor utan hela sommaren ha tillgång till en sluten facebook grupp där ni kan ladda upp er träning för att få feedback från mig men även kunna inspirera och peppa varandra med er träning.